Voor mijn slaapkamer was ik op zoek naar fotobehang strand. Ik hou van zon, zee en strand en wilde graag elke avond wegdromen met de gedachte aan een tropisch strand. De wuivende palmen in de wind, het zachte zand, het geluid van de kabbelende golven en de warme zon. Heerlijk.

Fotobehang strand met je eigen foto

Fotobehang strandIk kwam uiteindelijk terecht bij foto-muur.com. Hier heb je verschillende mogelijkheden voor fotobehang strand. Zo kun je gebruik maken van je eigen foto. Als je een mooie foto hebt gemaakt van een strand, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, dan  is dat natuurlijk helemaal bijzonder. Wel moet je foto dan voldoende pixels per meter hebben. Het wordt natuurlijk erg groot op behang gedrukt dus dan is het wel belangrijk. Op foto-muur.com kun je precies zien aan welke eisen jouw foto moet voldoen.

Stockfoto’s

Fotobehang strandIk wilde voor mijn slaapkamer echt een tropisch strand met wit zand en een azuurblauwe zee. Helaas ben ik daar nog nooit geweest dus ik had geen eigen foto. Gelukkig kun je bij foto-muur.com ook kiezen uit een uitgebreide database met foto’s. Deze zijn handig onderverdeeld in categorieën zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Als daar ook niks voor je tussenzit, kun je ook kiezen voor een stockfoto. Deze zal foto-muur.com dan voor je kopen en daar kun jij vervolgens gratis gebruik van maken. Je kunt dus zeker iets vinden wat past bij jouw wensen.

Vraag advies via de chatfunctie

Mijn strandfoto had ik al snel gevonden. Ook het juiste formaat wist ik al dus ik hoefde alleen nog maar te kiezen uit het soort behang. Dat vond ik wel lastig maar gelukkig heeft de website ook een chat-functie dus ik kon even advies vragen. Ik kreeg ook direct een duidelijk uitleg zodat ik een goede keuze kon maken. Daarna was het een kwestie van betalen en wachten tot mijn fotobehang strand gratis werd thuisbezorgd.