Voor wie ook via het internet winkelt, raad ik aan om eens op de website van Maxilia te kijken! Hier kan je poloshirts bedrukken met het opdruk naar eigen wens. Geen onnodige hoge kosten of de “standaard” tekst wat je tegenwoordig erop vindt. Nee, gewoonweg je eigen inbreng op een polo laten bedrukken! 

damespolos-werk-bedrukken

Wat dat betreft draag ik van alles wat te maken heeft met kleding. Van een jurk tot aan de trainingspak hangt er in mijn kast. Echter was ik nog druk op zoek naar polo’s voor in de kast, deze had ik namelijk nog niet. Een polo kan je zowel in de winterperiode dragen als de zomermaanden, variatie genoeg te vinden!

herenpolos-promo-bedrukken

Bedrukken dankzij het internet?

Van de week ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om een polo te laten bedrukken. De polo’s die ik in de stad had gezien was niet mijn smaak aangezien iedereen met deze opdruk loopt, ik wil graag die ene “aparte” zijn met een polo die niemand nog kent! Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia en was enigszins verbaasd van de hoeveelheid aan mogelijkheden bij hun. Poloshirts bedrukken, glazen graveren en zelfs een servet kan je er laten bedrukken! Dit was het eerste bedrijf wat ik had gevonden op het internet, heb overigens ook niet meer verder gezocht maar ervoor gekozen om bij hun te bestellen! Als het goed is krijg ik vandaag mijn polo’s binnen, ik zal jullie dan ook gelijk laten zien hoe gaaf ze zijn geworden!