joyetech-evic-tc-vt-kitHallo en welkom, leuk dat jullie er weer zijn. Vandaag ga ik het niet over shoppen hebben. Ik wil namelijk een ander onderwerp aansnijden. Nu de maand oktober is begonnen, begint stoptober ook weer. Voor de mensen die dat niet kennen. Je rookt dan de hele maand oktober niet meer. Veel mensen doen hier aan mee en beginnen na drie weken toch weer met roken. Voor de mensen die toch mee willen doen aan dit initiatief en wel willen blijven roken adviseer ik de elektrische sigaretten van EBNferro. Zo’n E-sigaret is namelijk helemaal niet schadelijk voor je gezondheid. Ook voor de mensen om je heen is dit prettiger.

Stop gewoon met roken

logo

Het is namelijk heel vervelend als een niet roker die sigarettenlucht in zijn gezicht krijgt. Ook voor de kleren is dit erg onprettig. Vooral in de kroeg is dit vies, het gebeurd namelijk nog steeds dat mensen roken in een café of kroeg. Wanneer je dan thuis komt en je kleren ruikt, stinken deze enorm.

Maar terug naar de stoptober maand. Je kunt dit goed gebruiken om definitief van roken af te komen. Als je het dan een maand probeert met zo’n E-sigaret raak je er misschien aan gewend. Vooral ook omdat misschien veel vrienden van jou hier aan mee doen die na deze maand wel door blijven roken. Je helpt elkaar dan om ervoor te zorgen dat je niet rookt. Na oktober gaan zij weer door met de sigaret en jij wellicht door met de E-sigaret. Een win-win situatie dus!

ebnferro