Al een geruime tijd ben ik gestopt met roken en daar mag ik onwijs trots op zijn! Nu wil ik alleen eens gaan wisselen met E Liquid om zo meer smaken te proeven. Alleen vind ik het zo lastig om hier een keuze in te maken aangezien ik de “gewone” vloeistof gewend ben. De angst die ik op dit moment heb is dat ik bang ben om weer gewoon te gaan roken, iets wat ik absoluut wil voorkomen! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik de juiste vloeistof kan vinden.

E Liquid

Vrij snel gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik mij ervan bewust dat je online ook E Liquid kunt bestellen. Het prettige hiervan is dat ik de deur er niet voor uit hoef te gaan. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van ea-sigaret.nl. Dit bedrijf heeft een zeer ruim assortiment met diverse smaken. Overigens kun je hier de smoker ook bestellen indien je die nog niet hebt.

E Liquid

Plotseling was ik gestopt

Op een dag werd ik wakker en als roker zijnde steek je als eerste een sigaret op. Echter smaakte deze sigaret mij totaal niet! Dit was voor mij het moment geweest om alles direct weg te gooien en mijzelf te richten op het gezonde. Zodoende heb ik de smoker gekocht en sindsdien heb ik nooit meer een gewone sigaret aangeraakt.