MyBuddha.nlAfgelopen week had ik op de website van MyBuddha.nl prachtige sieraden besteld voor mijn man. Wat opviel was de prijs. Normaal gesproken zijn Buddha to Buddha sieraden erg prijzig. Gelukkig viel dat op deze website reuze mee. Aangezien er veel goede recensies stonden over dit bedrijf gaf mij dat veel vertrouwen in een goede afloop. Ik ben toen gaan kijken of ik een armband voor hem zou kopen of een ketting. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een armband. 

Het was niet eenvoudig om een keuze te maken. Ze beschikte namelijk over een gigantisch assortiment. Je kon het zo gek nog niet bedenken of ze hadden het. Daarnaast had je ook nog eens de mogelijkheid om online te bestellen. Ik heb daar uiteraard gebruik van gemaakt!

Uitstekende service!budda2

Het bestellen was erg eenvoudig. Alles stond goed aangegeven en het betalen was super goed beveiligd. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan, dus top! Ik vond het ook erg fijn dat ze meerdere betaalopties hadden, zodat ze het klanten erg gemakkelijk maken. In totaal duurde het maar 3 dagen voordat ik mijn armband binnen had. Op de service heb ik dus niks op aan te merken. Wat betreft de kwaliteiten van de armband ook niet. Het is gemaakt van goede materialen en daarom dus ook echt een aanrader! Kijk snel op MyBuddha.nl voor meer informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.