Ik ben studeer al 2 jaar aan de HU. Ik ben dus student en heb niet super veel geld. Toch hou ik er van om leuke dingen te kopen. Iedere dag ga ik naar school met een grote rugzak voor al mijn boeken, schriften en mijn laptop. Dat vind ik er niet echt stijlvol uit zien. Buiten school wil ik er graag leuk uit zien als ik bijvoorbeeld een keer de stad in ga. Ik was op zoek naar een leuke tas van leer die ik kan combineren met al mijn outfits. Een tas die niet te groot is en waar ik niet te veel spullen ik kan doen zodat ik geen pijn aan mijn schouder krijg van het tillen. Want ik ben namelijk gek op schoudertassen!

Op instagram had ik # dutchleather ingetypt. Ik kreeg allemaal resultaten van tassen die er best leuk uit zagen. Ik had iedere maand 20 euro gespaard en heb nu na 10 maanden 200 euro! Na een tijdje zoeken kwam ik bij het merk My Paper Bag uit van MYOMY. Dit zijn leuke stoere tassen van gelooid leer. Het viel mij op dat de My Paper Bag Long Handle best grote en diepe tassen zijn. het model vind ik echt super dus ik ging kijken of ze misschien ook kleinere modellen hadden. En die hadden ze!tas1

Kleinere tas zoeken

De My Paper Bag Handbag Zip Original van MYOMY had precies de maten waar ik naar op zoek was. De maten van deze tas zijn 31 x 23 x 10 cm. De Handbag is qua grootte de helft van een My Paper Bag Long Handle, precies wat ik zocht. Ik werd door verbonden met Leatherlicious.nl daar zag ik dat er een Valentijnskorting was. €14 Valentijnskorting met een kortingscode bij besteding van 100 euro of meer. Nu hoefde ik nog maar €145,95 te betalen, dat was een stuk voordeliger voor mij. Ik ben super blij met deze tas en de grootte van de tas. Leuk dat deze site aan acties doet, wanneer ik weer geld gespaard heb ga ik sowieso nog een keer wat bestellen bij Leatherlicious.nl!